Smart Websites

Web Design

Een website moet een goede mix van informatie en actie te zijn. Ook dynamiek uitstralen. Wij zetten onze ervaring in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. Door middel van een logische structuur en aantrekkelijk design zorgen wij er voor dat bezoekers met een minimaal aantal muisklikken bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn.

Web Development

Als u lang van uw website wilt genieten, is het verstandig om naast web ontwerp en design ook goed na te denken over de techniek. Er zijn tegenwoordig veel frameworks en CMS tools. Wat is passend voor uw situatie en hoe sluit de website  goed aan op andere software? We helpen u graag meer inzicht te krijgen en te beoordelen of Merlyn voor u de juiste partner is.

Smart Websites
Smart Websites

SEO Analysis

Een seo analyse vormt de basis van een goede vindbaarheid van uw website. Een seo analyse vertelt u hoe uw website er voor staat, hoe de markt eruit ziet en wat de kansrijke mogelijkheden zijn om uw omzet te verhogen. Wij vertellen u graag waaruit een seo analyse bestaat en hoe u hiermee aan de slag kunt, of waar u op moet letten als u een seo analyse laat uitvoeren.

Intranet Development

Bij het plannen van een intranet is het belangrijk een projectleider te hebben. Afhankelijk van de grootte van de organisatie, kan dit een werknemer, team of externe deskundige zijn. Deze entiteit bepaalt welke inhoud op het intranet wordt gepubliceerd. Nadat een verantwoordelijke is aangesteld moeten vragen worden beantwoord zoals de omvang en functionaliteit van het intranet.

Intranet Development
G Suite en Office 365

G Suite en Office 365

Google en Microsoft zorgen ervoor dat u werkt met IT van deze tijd; snel, online en betaalbaar. Zij ontwikkelen de Suite continu, waardoor jij altijd werkt met de nieuwste versie. Hierdoor ervaar jij het gemak van een fijne IT omgeving die je tijd bespaart en in staat stelt snel te werken. Wij helpen uw organisatie op weg met de inrichting en kunnen uw systemen onderhouden.

Webmaster

Een webmaster is de beheerder van uw website. Hij of zij maakt de pagina's van een site en onderhoudt ze. Een webmaster is ook verantwoordelijk voor de oplossing van technische site problemen. Wij als vakmensen, zijn geen traditioneel bedrijf maar werken wanneer het jou uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt.

Smart websites
Google Ads

SEA en Google Ads

SEA staat voor Search Engine Advertising. Het advertentieprogramma Google Ads is een manier om hoog te ranken in de zoekmachine op relevante keywords. In Google Ads kan je advertentie campagnes plaatsen. De advertenties hebben allemaal hun eigen lijst met zoekwoorden. Zo kun je de campagnes nog beter afstellen op de doelgroep. Heb je vragen over Google Ads? Stel ze dan, wij helpen je graag verder!

MERLYNewsletter